MALA GAZDINSTVA

VIŠE KONTROLE PRINOSA
ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE

Verovatno kao vlasnik malog gazdinstva u Srbiji vrlo štedljivo i pametno investiraš u tehnologiju u svom voćnjaku. Svaki zarađeni dinar pažljivo pratiš, dok se o svakom stablu brineš sa punom pažnjom.

Isto tako, želiš da ti prinos svake godine bude konstantan, ali i da raste, a da ne moraš da provodiš dane i noći u voćnjaku, proveravajući sistem za navodnjavanje, kapaljke i creva... Smart Watering je tu da ti olakša, uštedi vreme na obilaske, uštedi vodu i da veću kontrolu nad prinosom.

Smart Watering je tvoj lični
pomoćnik u voćnjaku
koji radi 24/7/365

Smart Watering je namenjen prvenstveno za daljinsko upravljanje navodnjavanjem, ali senzori i tehnologija omogućuju i proces fertigacije – odnosno istovremenog doziranja vode i đubriva.

Uređaj montiraš na svoj postojeći sistem za navodnjavanje, tako da nemaš dodatne troškove za prepravljanje postojećeg sistema.

MALA GAZDINSTVA
MALA GAZDINSTVA
MALA GAZDINSTVA

Celim sistemom upravljaš preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Pratiš vlažnost zemljišta, pH i EC vrednosti i podešavaš sistem po svojoj želji, bilo da si u kancelariji, kod kuće.

UŠTEDI NOVAC ZA RADNIKE, VODU I GORIVO

Bilo da si u kancelariji, na terenu ili kod kuće, u nekoliko klikova možeš da uštediš nekoliko sati i dosta novca za gorivo na obilaske. Osim toga, štediš novac jer ne moraš da plaćaš radnike da obilaze voćnjak, a istovremeno i štediš vodu i đubrivo jer navodnjavaš taman koliko treba.

Pratiš vlažnost zemljišta, pH i EC vrednosti i podešavaš sistem po svojoj želji, bilo da si u kancelariji, kod kuće.

Nema više rizika
od davljenja biljaka
ili isušivanja

Često se desi da dođe period suše, pa moraš da trčiš i pojačavaš navodnjavanje. Ili budu obilate kiše, pa moraš da smanjuješ količinu vode.

Previše vode i dolazi do obarivanja zemljišta, do davljenja biljaka i smanjenja prinosa. Premalo vode i biljke trpe, što isto smanjuje plod.

Nema rizika od spiranja đubriva u niže i nedostupne slojeve zemljišta

Budući da se sistem montira na navodnjavanje kap-po-kap, pametnim upravljanjem sprečavaš da voda spere đubrivo u niže slojeve zemljišta. Tako tvoje biljke dobijaju dovoljno đubriva u svakoj fazi rasta i nema rizika od neuhranjenosti.

Potrebno ti je još informacija? Prelistaj malo naš blog!

ILI POGLEDAJ ŠTA KAŽU LJUDI KOJI VEĆ KORISTE SMART WATERING