Ambasador Srbije u Južnoj Africi posetio naš štand

Takmičenje Future Agro Challenge i GEC 2017 su iza nas, mi se već vraćamo poslovima koji nas čekaju po povratku sa puta. Sabiramo utiske i iskustva, a najvažnija želimo da podelimo sa vama.

Ambasador Srbije u Južnoafričkoj Republici, Božin Nikolić, posetio je naš štand na sajmu u okviru GEC kongresa. Sa ambasadorom smo razgovarali o poslovnim mogućnostima u Južnoj Africi ali smo imali čast i da budemo gosti u njegovoj rezidenciji.

Future Agro Challenge 2017 i GEC 2017 su završeni. Iskoristili smo vreme provedeno na kongresu da upoznamo veliki broj ljudi iz svih delova sveta koji su inovatori u raznim oblastima poljoprivrede da bismo se umrežili sa njima, razmenili iskustva i pomogli jedni drugima.

Imali smo priliku da zajedno sa svih 50 učesnika kongresa predstavljamo naše ideje investitorima i fondovima za razvoj iz različitih delova sveta – od Evrope, preko Afrike do Severne Amerike i sa njima smo imali odlične i konstruktivne razgovore čiji će plodovi biti vidljivi u budućnosti.

Sa ponosom ističemo da smo jedini preduzetnici iz Srbije koji su prisustvovali sajmu bilo koje vrste u Južnoj Africi u poslednjih 10 godina, prema rečima ambasadora.

Iz prelepe Južne Afrike donosimo samo dobre vesti i dragocena iskustva a fotografije sa takmičenja smo podelili sa vama na našoj facebook stranici.