Smart Watering tim ulazi u Delta Biznis Inkubator.

Kompanija Delta je jedna od najvećih kompanija u Srbiji i dugi niz godina se bavi poljoprivrednom proizvodnjom. Ove godine organizovali su Delta Biznis Inkubator sa ciljem da podrže startup kompanije u razvoju svojih ideja.

Naš tim sa idejom o pametnom kontroleru za navodnjavanje kojim se upravlja putem mobilne aplikacija izabran je među 7 timova koji će biti deo Delta Biznis Inkubatora. Stručnjaci Delta Holdinga iz oblasti agrara, ekonomije i IT-a pomoći će nam da unapredimo našu ideju i proizvode.

Delta Holding odabrao je sedam timova koji ulaze u Delta Biznis Inkubator. Od 163 prijave, 27 timova pozvano je da svoju ideju odbrani pred komisijom koja je izabrala da u Inkubator uđu:

BNS ENERGY, Beograd

CALLISTA FINE FOOD, Beograd

DEVANA AERO, Beograd

FRIGO GEL, Čačak

HOTEO, Beograd

UDRUŽENJE ZA LOKALNI RAZVOJ KAMENICA, Niš

SMART WATERING SOLUTIONS, Novi Sad

Tokom tri meseca trajanja ovog biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa mentorom, biznis konsultantom i prisustvovati edukaciji na različite biznis teme (PR, marketing, finansije, prodaja…). Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju svoj startap. Osim toga, svaki tim će dodatno dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od konkretnih kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da svoj proizvod ili uslugu testiraju na našem imanju, u hotelu, fabrici.

„Da biste napredovali morate stalno da inovirate i razvijate nove programe, projekte, proizvode. Za realizaciju ovog programa uključili smo ceo menadžment svih Deltinih članica. Dvadeset i jedan mentor iz kompanije biće na raspolaganju timovima u inkubatoru. Nadamo se da će Delta jednog dana moći da se pohvali kako je pomogla razvoj svetski poznatog proizvoda ili usluge,“ objašnjava Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Komisija koja je birala timove koji će ući u Delta Biznis Inkubator bila je sastavljena od 13 zaposlenih Delta Holdinga i 15 istaknutih ljudi iz drugih kompanija, banaka, revizorskih kuća, medija i sa fakulteta. Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Nakon tri meseca trajanja Inkubatora, timovi će imati mogućnost da predstave svoj biznis plan i traže investiciju Delta Holdingu za dalji razvoj svog startapa.

Izvor: Delta Holding