Agrobelgrade 2020

Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva se održava od 30. januara do 01. februara 2020. (četvrtak, petak i subota) na Beogradskom sajmu.

Sajam okuplja preko 1000 kompanija iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, među kojima će biti i najveće svetske kompanije, kao i većinu poljoprivrednih zadruga iz Srbije.

Pored izlagačkog dela u kom će se predstaviti više od 500 izlagača, konferencijski deo biće posvećen aktuelnim trendovima i izazovima u oblasti poljoprivredne proizvodnje, a neke od tema koje će biti obrađene su izvozne perspektive Srbije, finansiranje i razvoj poljoprivrede, razvoj kadrova u poljoprivredi, autohtone sorte grožđa, primena savremenih tehnoloških rešenja u poljoprivredi, organska proizvodnja, uticaj klimatskih promena na proizvodnju hrane i druge teme.

 

U okviru panela o pametnoj poljoprivredi, Smart Watering učestvuje sa svojim inovativnim rešenjem namenjenim za sve kompanije i poljoprivrednike koji navodnjavaju sistemom kap po kap, ili planiraju da ga ugrade u svoj zasad. 

Smart Watering je ove godine prvi put u ulozi izlagača. Na našem štandu biće demonstriran uređaj. Svi posetioci biće u mogućnosti da vide i čuju – kako se montira, po kom principu funkcioniše, i kako se održava.

Cilj Sajma je da privuče najširi krug zainteresovanih strana koje žele da prošire krug svojih poslovnih kontakata i budu u toku sa savremenim trendovima u agrarnom sektoru.

http://www.agrobelgrade.com

Digitalno navodnjavanje za tvoj zasad   SMART WATERING

Ostavite komentar

Your email address will not be published.